星期一 , 6 7 月 2020
首頁 / 點播 / 黑暴利用年青人做擋箭牌 培養臨時演員作故仔

黑暴利用年青人做擋箭牌 培養臨時演員作故仔

為刺激更多人上街、更多人仇警,反對派在暴亂期間更派出了不少「臨時演員」,近排有位17歲青年頻頻出現喺「和你唱」現場,仲被起埋朵做「Lunch哥」㖭!話說佢首次出現喺媒體是於4月尾,最叻係擘大眼講大話、面皮夠厚,佢當日喺中環IFC因違反「限聚令」被票控,接受訪問時扮晒無辜,但就唔覺意自爆係因為6個人企埋一齊。事隔幾日,LUNCH哥一個華麗轉裝,換上白恤衫再次現身IFC,亦再度因違反「限聚令」被票控。佢在受訪期間,曾多度表示自己只是想「睇下電話、買下電話」,不明警方為何對其作出票控,但從直播所見,明顯發現LUNCH哥在講大話囉。
無懼打壓 繼續發聲 歡迎到 Apple/Google play store 下載 「點新聞」app 或直接進入點新聞網站瀏覽最新最準的新聞資訊:
www.dotdotnews.com

使用其他社交媒體訂閱點新聞
YouTube: youtube.com/c/dotdotnews點新聞
Telegram: t.me/dotdotnews
Instagram: instagram.com/dotdotnews

發佈留言

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!