星期日 , 27 9 月 2020
首頁 / 港聞 / OL戴銅心口罩 慘遭「黃絲」潑婦罵街

OL戴銅心口罩 慘遭「黃絲」潑婦罵街

市民捱貴口罩的艱辛日子終於過去,一名在中環返工的女網友卻在fb帖文大呻,指前日早上戴住「銅芯抗疫」口罩返工,在中環地鐵站,遇到一對戴黑口罩的男女,行過她身邊噏三噏四:「小姐,乜你冇錢買口罩咩? 做乜戴條底褲喺個頭度呀?」、「咁X撐政府,唔怪得知買口罩都冇錢啦!」女事主終於忍唔住擰轉頭大聲反擊:「我係撐政府咁點呀?係咪想打我呀? 我企定畀你哋打啦!」,該對男女才邊講粗口、邊行開。

「黃絲」為反而反又點只一單,有人蓄意塗污毀壞銅心口罩,並上載fb「呃like」抽水。有網民睇見即時嬲到震,鬧爆佢哋不但浪費郵局叔叔上門派送時間,唔鍾意亦可選擇捐出去畀有需要嘅人。

無懼打壓 繼續發聲 歡迎到 Apple/Google play store 下載 「點新聞」app 或直接進入點新聞網站瀏覽最新最準的新聞資訊:
www.dotdotnews.com

使用其他社交媒體訂閱點新聞
YouTube: youtube.com/c/dotdotnews點新聞
Telegram: t.me/dotdotnews
Instagram: instagram.com/dotdotnews

發佈留言

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!