星期日 , 20 9 月 2020
首頁 / 點揀 / 陳志全骨格精奇 一日醫好椎間盤突出 你點睇?

陳志全骨格精奇 一日醫好椎間盤突出 你點睇?

「人民力量」嘅(慢必)陳志全稱遭工聯會議員郭偉强拉扯倒地拖行,事後入院檢查證實椎間盤突出,日前(11日)就到報警求助,並表將同步對郭偉强提出私人檢控,仲把握機會「掠水」話要啟動「眾籌」,目標籌100萬元。不過,好心佢都「做戲做全套」,星期六才入院檢查,話到要服用消炎止痛藥同做物理治療,居然話咁快就出得院,喺母親節當日企街站獻花,仲要喺企足個多小時㖭!有網民讚嘆佢的康速度可媲美患腦瘤的「聚犯」陳淑莊。

無懼打壓 繼續發聲 歡迎到 Apple/Google play store 下載 「點新聞」app 或直接進入點新聞網站瀏覽最新最準的新聞資訊:
www.dotdotnews.com

使用其他社交媒體訂閱點新聞
YouTube: youtube.com/c/dotdotnews點新聞
Telegram: t.me/dotdotnews
Instagram: instagram.com/dotdotnews

發佈留言

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!