星期日 , 1 11 月 2020
首頁 / 港聞 / 食客投訴漏外賣 遭渣哥「起底」恐嚇

食客投訴漏外賣 遭渣哥「起底」恐嚇

莫非真係「誰大誰惡誰正確」?!「黃到出汁」的「大渣哥茶記」居然將一位女客人「起底」,截圖指對方曾將社交網站頭像換成「藍絲帶」、質疑她並非同路人,並語帶恐嚇話「希望你唔好再嚟搞事,好自為之!公道自在人心。」打開門做生意,咁嘅待客之道,實在不敢恭維!!

話說日前該名女客人到「大渣哥茶記」點了一份「咖喱牛腩飯」外賣,但回家後才發現店員放漏一碗咖喱牛腩,剩得白飯,便打電話到該店要求「送返個餸去我屋企,都係九龍灣都唔肯,大家同路人,咁樣對自己啲手足真係好失望,咁樣嘰行為同啲『黑警』做錯嘢,求其畀個答覆你有咩分別。」渣哥之後就喺fb專頁承認有此事,指因為店員忙中有亂,仲懶豪咁話賠償全單145元。之後,佢就發炮話對方唔尊重,更要客人道歉咁話,而一班「粉絲」亦紛紛加入批鬥該女客人。

無懼打壓 繼續發聲 歡迎到 Apple/Google play store 下載 「點新聞」app 或直接進入點新聞網站瀏覽最新最準的新聞資訊:
www.dotdotnews.com

使用其他社交媒體訂閱點新聞
YouTube: youtube.com/c/dotdotnews點新聞
Telegram: t.me/dotdotnews
Instagram: instagram.com/dotdotnews

 

發佈留言

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!