星期二 , 2 3 月 2021
首頁 / 港聞 / 煽暴「獨」上腦 當BNO係免死金牌

煽暴「獨」上腦 當BNO係免死金牌

煽暴文宣近日不時於發起所謂「和你唱」行動,在多個地區聚眾搞事。去年黑暴「聲勢浩大」時,就話有「戀殖派」拎支英旗幟出嚟招搖過市,而吓只係剩番小貓三、四隻參與行動,佢哋竟然變陣,一人拎住一本英國國民海外護照(BNO)出嚟,莫非以為可以驅邪逐鬼,違「限聚令」都唔會被警察拉?!有網民不禁搖頭失笑,直指「全世界只有BNO係無國籍認證的」、「無常識咪噹BNO係寶」,揶揄佢哋「當免死金牌,係呢D(啲)戇居居一族才有這些行為舉動。」

無懼打壓 繼續發聲 歡迎到 Apple/Google play store 下載 「點新聞」app 或直接進入點新聞網站瀏覽最新最準的新聞資訊:
www.dotdotnews.com

使用其他社交媒體訂閱點新聞
YouTube: youtube.com/c/dotdotnews點新聞
Telegram: t.me/dotdotnews
Instagram: instagram.com/dotdotnews

發佈留言

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!