星期四 , 28 1 月 2021
首頁 / 港聞 / 黑暴滲透貓咪谷 藍絲遭咒「死全家」

黑暴滲透貓咪谷 藍絲遭咒「死全家」

黑暴文宣無孔不入,更將魔爪伸入寵物界!有新手貓奴在網上大呻,指一個名為「天下貓貓一樣貓」嘅fb群組嚴重黃,「由5.1開始,果(嗰)到嚴重利用貓講政治,有人叫唔好將政治放入去比人鬧到7彩,我都唔敢反駛(駁)出聲,好恐怖,成班黃屍簡直唔係人,係咁叫藍絲死全家」。樓主質疑開專頁嘅人都係黃到發黑,指群組內不停話tg(催淚煙)毒死佢哋貓貓,而一旦發現會員係藍絲,不旦會被起底,仲會被公開詛咒,就連貓貓也難逃一咒。

一班「黃絲」飼主更將貓貓打扮成暴徒Look 嘅相Po上網,並寫下一些仇警憎恨政府嘅留言,企圖以為愛貓人士洗腦!

無懼打壓 繼續發聲 歡迎到 Apple/Google play store 下載 「點新聞」app 或直接進入點新聞網站瀏覽最新最準的新聞資訊:
www.dotdotnews.com

使用其他社交媒體訂閱點新聞
YouTube: youtube.com/c/dotdotnews點新聞
Telegram: t.me/dotdotnews
Instagram: instagram.com/dotdotnews

發佈留言

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!