星期一 , 26 10 月 2020
首頁 / 焦點 / 楊岳橋玩「後排攻擊」 被記者串爆做 show

楊岳橋玩「後排攻擊」 被記者串爆做 show

昨晚沙田新城市廣場又因有人搞事被封,呢啲咁嘅場面又點少得泛民, 而楊岳橋就梗係唔執輸去「關心下手足」,親身前去「視察」現場,但就匿埋喺記者同急救員後面做全套SHOW,食花生。

片中可聽到,現場記者對他忍無可忍,全程粗口鬧爆楊岳橋,並怒指他「呢條友淨係識得講『Over my deadbody』,實際上係後面嘅垃圾!」

無懼打壓 繼續發聲 歡迎到 Apple/Google play store 下載 「點新聞」app 或直接進入點新聞網站瀏覽最新最準的新聞資訊:
www.dotdotnews.com

使用其他社交媒體訂閱點新聞
YouTube: youtube.com/c/dotdotnews點新聞
Telegram: t.me/dotdotnews
Instagram: instagram.com/dotdotnews

發佈留言

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!