星期六 , 8 8 月 2020
首頁 / 港聞 / 龍門冰室嗌「告急」 張俊傑又食血饅

龍門冰室嗌「告急」 張俊傑又食血饅

被封為「黃色經濟圈」頭號黃店龍門冰室近排一再被踢爆食人血饅頭嘅內幕,個老細張俊傑有老婆同女友都仲想媾女「手足」等,衰嘢可謂一籮籮!不過,張俊傑日前就喺fb話呢啲人證物證俱在嘅指控係「流言蜚語」,仲聲稱「人血龍門」生意好差要「告急」,話「龍門冰室」同「資源中心」今個月都燒咗起碼60幾萬蚊喎。佢仲將個波交畀大家,話佢支唔支持到落去「係由大家決定」喎。唔少「黃絲」都鬧張俊傑擘大眼講大話,質疑佢明明咁多「龍粉」幫襯,樣樣嘢都收錢都會蝕?問佢其實係咪炒燶股票。不過,貼再多證據都冇用,張俊傑一句「流言蜚語」就當解釋咗,仲話指控佢嘅人係「假Account」喎。

無懼打壓 繼續發聲 歡迎到 Apple/Google play store 下載 「點新聞」app 或直接進入點新聞網站瀏覽最新最準的新聞資訊:
www.dotdotnews.com

使用其他社交媒體訂閱點新聞
YouTube: youtube.com/c/dotdotnews點新聞
Telegram: t.me/dotdotnews
Instagram: instagram.com/dotdotnews

發佈留言

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!