星期六 , 19 9 月 2020
首頁 / 港聞 / 黎智英乞開有條路 蘋果推「贈閱券」掠水

黎智英乞開有條路 蘋果推「贈閱券」掠水

壹傳媒創辦人黎智英早前拍片為「蘋果告急」,話訂閱人數插水式跌至不足60萬,廣告收入幾乎是零,更自言已墊支了五億五千萬苦苦支撐,乞求讀者支持。黎智英今日(28日)又拍片獻新猶,話訂閱人數稍回升,仲有不少讀者希望「課金」,但佢就好清高咁話「作為一門生意,課金是有違我們的原則」喎。所以呢,唔通真係有錢唔掠?非也,佢力sell一個新計劃叫贈閱券(贈閱蘋果計劃),叫大家網上購買「贈閱券」送給親戚朋友,都話騙徒嘅手法層出不窮!

無懼打壓 繼續發聲 歡迎到 Apple/Google play store 下載 「點新聞」app 或直接進入點新聞網站瀏覽最新最準的新聞資訊:
www.dotdotnews.com

使用其他社交媒體訂閱點新聞
YouTube: youtube.com/c/dotdotnews點新聞
Telegram: t.me/dotdotnews
Instagram: instagram.com/dotdotnews

發佈留言

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!