星期日 , 5 7 月 2020
首頁 / 點播 / 吳日言忽然「黃絲」惹人憤怒 撐黃就報「毒果」以為執到寶

吳日言忽然「黃絲」惹人憤怒 撐黃就報「毒果」以為執到寶

昨日(26日),有泛暴派無視限聚令,煽動示威者到太古城中心聚集搞事,而過氣藝人吳日言亦喺現場,就發帖扮無辜,鬧爆話自己被防暴警驅趕,仲口出惡言問:「幾時死」。「毒果」即刻發報道講述該事,以為執到寶。其實吳日言突然表明自己「黃絲」立場係有原因嘅,佢開咗間飯糰便當專門店,唔知係咪想學龍門等黃店,通過表明政治立場來拉攏黃絲幫襯,在疫情下用呢種手段搵著數呀?網民留言道:「佢想模仿渣哥龍門」、「有冇阻差辦工先?」、「以為噏兩句啲黃絲又排隊去幫襯」、「而我不知吳日言是誰」。
無懼打壓 繼續發聲 歡迎到 Apple/Google play store 下載 「點新聞」app 或直接進入點新聞網站瀏覽最新最準的新聞資訊:
www.dotdotnews.com
使用其他社交媒體訂閱點新聞
YouTube: youtube.com/c/dotdotnews點新聞
Telegram: t.me/dotdotnews
Instagram: instagram.com/dotdotnews

發佈留言

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!