星期二 , 20 10 月 2020
首頁 / 港聞 / 釘書健續踎監 林卓廷「龜縮」不道歉

釘書健續踎監 林卓廷「龜縮」不道歉

真是有苦自己知。民主黨創黨成員林子健(釘書健)早前被裁定虛報被擄罪成,判監5個月,噚日高院法官拒絕佢嘅終院上訴許可申請,仲拒絕埋保釋申請,叫佢即時服刑。當日係威係勢推釘書健出嚟開記招嘅民主黨黨友,出事後就極速割席,審訊期間,庭內連一隻鴿都冇。不少網民就話睇穿班所謂「民主派」的真面目,又話白鴿黨應該集體向香港市民,道歉謝罪!

有網友點名批評林卓廷,話佢當初以為有水抽嘅時候,仲高調陪釘書健開記招、炮轟政府、去醫院,但家吓眼見炒車,就避之不及,完全唔記得仲有呢位昔日嘅「好兄弟」。

無懼打壓 繼續發聲 歡迎到 Apple/Google play store 下載 「點新聞」app 或直接進入點新聞網站瀏覽最新最準的新聞資訊:
www.dotdotnews.com

使用其他社交媒體訂閱點新聞
YouTube: youtube.com/c/dotdotnews點新聞
Telegram: t.me/dotdotnews
Instagram: instagram.com/dotdotnews

發佈留言

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!