星期四 , 3 12 月 2020
首頁 / 港聞 / 童黨搭「霸王車」斷正 網友鬧爆「好學唔學」

童黨搭「霸王車」斷正 網友鬧爆「好學唔學」

煽暴文宣一直鼓吹仇視港鐵,教人「罷搭」、「跳閘」!6名黑衣青少年,日前在屯門輕鐵車站聯群結黨出沒,佢哋好學唔學,學人搭「霸王車」,被巡查的地鐵職員捉個正著,個個即刻「頭耷耷」笠晒水。連對面街啲途人都忍唔住大叫「好嘢,抵你死啦!」網友將他們的惡行放上網,有人留言怒斥「後生遙遙好人好姐有手有腳,學人搭車唔畀錢? 以為犯法唔使負責任呀?」

無懼打壓 繼續發聲 歡迎到 Apple/Google play store 下載 「點新聞」app 或直接進入點新聞網站瀏覽最新最準的新聞資訊:
www.dotdotnews.com

使用其他社交媒體訂閱點新聞
YouTube: youtube.com/c/dotdotnews點新聞
Telegram: t.me/dotdotnews
Instagram: instagram.com/dotdotnews

發佈留言

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!