星期日 , 20 9 月 2020
首頁 / 點播 / 限聚令下警巡舖 龍門冰室即撲出似做騷

限聚令下警巡舖 龍門冰室即撲出似做騷

「黃店」龍門冰室近排食人血饅頭食上腦,得罪咗不少「黃絲」,為咗挽回「黃」心,梗係是要做番場大龍鳯啦!昨日有網友係fb出帖,話尖沙咀龍門冰室有警察巡查,而阿老闆張俊傑就即刻撲出嚟指指點點,顯然想話自己被警方「針對」。但片段所見,警方有頭至尾都只是有禮貌地作出勸喻。
無懼打壓 繼續發聲 歡迎到 Apple/Google play store 下載 「點新聞」app 或直接進入點新聞網站瀏覽最新最準的新聞資訊:
www.dotdotnews.com

使用其他社交媒體訂閱點新聞
YouTube: youtube.com/c/dotdotnews點新聞
Telegram: t.me/dotdotnews
Instagram: instagram.com/dotdotnews

發佈留言

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!