星期六 , 4 7 月 2020
首頁 / 點揀 / 靠煽仇播獨 「大渣哥」逆市有錢賺 你點睇?

靠煽仇播獨 「大渣哥」逆市有錢賺 你點睇?

在疫情肆虐下,不少黃店都相繼執笠,偏偏「大渣哥茶記」就能成為逆市奇萉!皆因識得捉摸眾「黃絲」心態,不旦在店內放置「榮光歸香港、肺炎歸武漢」 的詛咒膠板,聲稱被「針對」的「渣哥」蔡強榮更連日喺Fb發帖「直擊」食環署職員和警方正常執法,噚日(8日)又出post喇,今次仲「報喜」話,「自從上星期有『驚』方到場巡查開始,營業額即時微升」,又叫人「想見有編號嘅『驚』方,嚟大渣哥啦」!明顯又係想挑動仇恨,為自己撈生意,做法可恥。

無懼打壓 繼續發聲 歡迎到 Apple/Google play store 下載 「點新聞」app 或直接進入點新聞網站瀏覽最新最準的新聞資訊:
www.dotdotnews.com

使用其他社交媒體訂閱點新聞
YouTube: youtube.com/c/dotdotnews點新聞
Telegram: t.me/dotdotnews
Instagram: instagram.com/dotdotnews

發佈留言

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!