星期日 , 20 9 月 2020
首頁 / 港聞 / 「大渣哥」戙「反中亂港」膠板

「大渣哥」戙「反中亂港」膠板

黃圈首推的「大渣哥茶餐廳」為討「黃絲」食客歡心,可謂百寶盡出,嗰頭先將警方執法「加鹽加醋」當成宣傳!呢頭就「整色整水」將為每張台配備的透明膠板,加上一些反中亂港的字句,包括「光榮歸香港 肺炎歸武漢」、「呢度唔嗌得野味 但可以嗌林鄭我X你X味」等,仲放埋上fb呃Like,佢以「雞蛋與膠牆」為題,話「雖然求求其,又跌咗幾皮⋯但若然能搏得雞蛋一笑,值得嘅」。不少「黃絲」都心心眼,留言話「呢張枱會好爆」又話要搞「同你食」,所以話呢,「黃絲」最易氹,啲錢最易呃!

無懼打壓 繼續發聲 歡迎到 Apple/Google play store 下載 「點新聞」app 或直接進入點新聞網站瀏覽最新最準的新聞資訊:
www.dotdotnews.com

使用其他社交媒體訂閱點新聞
YouTube: youtube.com/c/dotdotnews點新聞
Telegram: t.me/dotdotnews
Instagram: instagram.com/dotdotnews

發佈留言

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!