星期六 , 30 5 月 2020
首頁 / 港聞 / 網傳麥潤培借醉搞女 「花生友」:係咪做爸爸?

網傳麥潤培借醉搞女 「花生友」:係咪做爸爸?

網上噚日瘋傳前乳鴿沙田區議員麥潤培嘅WhatsApp對話,第一張係「麥潤培」傳疑似裸上身嘅敷面膜相,對方反問佢「Jm 9(做乜×)」;另一張就係「麥潤培」話自己「一定會負責任」,而對方就話「我可以當你飲醉酒,但我唔希望再有下次」,仲話「尋(噚)晚太過份(分),我接受唔到」,「麥潤培」惟有不停講「對唔住」,應承會「好好反省」。令網民紛紛剝花生加入討論,佢究竟做錯咩要負責任,有網民估計:「呢條友有女朋友喎,食完話會負責任,係咪做爸爸?」有網民就摷翻起鴿黨中西區區議員甘乃威當年嘅桃色醜聞,不過麥潤培已經退咗黨。

記者噚日打電話問麥潤培,佢一開始話「好忙」、遲啲再講,記者10分鐘後再打電話,佢就話已經交咗畀律師處理嘞,但就唔肯回應係咪俾人屈。哦,明白晒。

無懼打壓 繼續發聲 歡迎到 Apple/Google play store 下載 「點新聞」app 或直接進入點新聞網站瀏覽最新最準的新聞資訊:
www.dotdotnews.com

使用其他社交媒體訂閱點新聞
YouTube: youtube.com/c/dotdotnews點新聞
Telegram: t.me/dotdotnews
Instagram: instagram.com/dotdotnews

發佈留言

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!