星期日 , 12 7 月 2020
首頁 / 點圖集 / 點漫畫 / 禍港真兇

禍港真兇

白鴿黨向來都以見風使舵、雙重標準而聞名啦!例如「一嚿雲」議員黃碧雲在疫情初起時就口口聲聲話要「全面封關」,而當疫情蔓延國外時,唔少反對派子女都準備逃返香港時,佢就即刻收聲,當無事發生。但當反對派子女全都返港後,佢又開始強調要封關,真係好會把握時機喎!呢種投機分子咪就係禍港真兇囉!

無懼打壓 繼續發聲 歡迎到 Apple/Google play store 下載 「點新聞」app 或直接進入點新聞網站瀏覽最新最準的新聞資訊:
www.dotdotnews.com

使用其他社交媒體訂閱點新聞
YouTube: youtube.com/c/dotdotnews點新聞
Telegram: t.me/dotdotnews
Instagram: instagram.com/dotdotnews

發佈留言

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!