星期一 , 28 9 月 2020
首頁 / 點揀 / 「黃店」末路 阿布泰炒燶廁紙 你點睇?

「黃店」末路 阿布泰炒燶廁紙 你點睇?

煽暴派所謂的「黃色經濟圈」已走上壽終正寢的末路,近日大批「黃店」在網上發告急文帖,其中在黑暴肆虐期間,走得最前的阿布泰國生活百貨,日前宣布元朗廣場分店喺本月13日執笠喇!而其他分店睇嚟都危危乎,事關該店見早前全港盲搶廁紙,於是便大量入貨,點知去買嘅人少之又少,最後要出po求「黃絲」幫手清貨。話事話,該公司創辦人林景楠早前喺fb放風話,積極考慮參選9月立法會選舉進出口界別,唔知係唔係吼準立會議員份薪金,到時啲分店執晒都冇有怕呢!

無懼打壓 繼續發聲 歡迎到 Apple/Google play store 下載 「點新聞」app 或直接進入點新聞網站瀏覽最新最準的新聞資訊:
www.dotdotnews.com

使用其他社交媒體訂閱點新聞
YouTube: youtube.com/c/dotdotnews點新聞
Telegram: t.me/dotdotnews
Instagram: instagram.com/dotdotnews

發佈留言

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!