星期日 , 27 9 月 2020
首頁 / 港聞 / 渣哥變「揸兜」冇人幫襯等執笠

渣哥變「揸兜」冇人幫襯等執笠

「黃絲」口口聲聲話要「攬炒」,家吓都算夢想成真。黃圈推手賣魚蛋小食的「渣哥一九九六」早前係威係勢開間茶餐廳,想食大茶飯咁,但新冠肺炎肆虐,不少人都擔心社區爆發而減少外出,「黃店」亦不能獨善其身,有網友上載一張九龍灣德福商場的渣哥店,見到門口冷冷清清、人影都冇個,等了大半小時,依然一個客都無。唔知佢哋仲邊有錢捐畀啲「撐暴」基金呢?

查實 「渣哥」早前已被踢爆有兩分店連環執笠,仲把49%股權易手予網媒毛記葵涌,惟渣哥創辦人譚小環夫婦配合黃媒金主催谷黃圈, 大搞「連儂紙貼」洗腦文宣,食盡人血饅頭。

無懼打壓 繼續發聲 歡迎到 Apple/Google play store 下載 「點新聞」app 或直接進入點新聞網站瀏覽最新最準的新聞資訊:
www.dotdotnews.com

使用其他社交媒體訂閱點新聞
YouTube: youtube.com/c/dotdotnews點新聞
Telegram: t.me/dotdotnews
Instagram: instagram.com/dotdotnews

發佈留言

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!