星期日 , 1 11 月 2020
首頁 / 點揀 / 吼準派錢1萬 王進洋獻計成立「反共基金」 你點睇?

吼準派錢1萬 王進洋獻計成立「反共基金」 你點睇?

政府全民派錢一萬元,紓解民困!有泛暴派即吼準時機,撲出嚟獻計,話要草船借箭,成立「反共基金」!離島區議員王進洋,在預算案發布當日(26日)就喺fb發帖,話假設香港有二百萬名非建制派支持者,10000 X 2000000 = 2百億」喇。佢亦冇「飛擒大咬」,話唔係叫每位「二百萬遊行」的人都全數捐出,只要捐5000元、3000元、7000元,咁已經有一百億可作「反共基金」,更加可填補星火7000多萬失去的捐款㖭!騙徒行騙手法層出不窮,基金、眾籌,家下仲設個天仙局,為「掠水」無所不用其極!

無懼打壓 繼續發聲 歡迎到 Apple/Google play store 下載 「點新聞」app 或直接進入點新聞網站瀏覽最新最準的新聞資訊:
www.dotdotnews.com

使用其他社交媒體訂閱點新聞
YouTube: youtube.com/c/dotdotnews點新聞
Telegram: t.me/dotdotnews
Instagram: instagram.com/dotdotnews

發佈留言

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!