星期六 , 31 10 月 2020
首頁 / 點揀 / 網傳小學生剪報功課 警察確診感開心 你點睇?

網傳小學生剪報功課 警察確診感開心 你點睇?

近日,有警員不幸被確診新冠肺炎,唔少冷血黃絲幸災樂禍,令人心寒。不過網上流傳嘅一名小學生嘅剪報功課就更加誇張,只見佢貼上防暴警確診新聞後,竟在下面咁寫自己感受: 「爸爸開心我也開心」。有網民留言:「居然有這樣的爸爸,香港將來怎會好」。對此,你又點睇?

無懼打壓 繼續發聲 歡迎到 Apple/Google play store 下載 「點新聞」app 或直接進入點新聞網站瀏覽最新最準的新聞資訊:
www.dotdotnews.com

使用其他社交媒體訂閱點新聞
YouTube: youtube.com/c/dotdotnews點新聞
Telegram: t.me/dotdotnews
Instagram: instagram.com/dotdotnews

發佈留言

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!