星期三 , 28 10 月 2020
首頁 / 點揀 / 黃店告急 求幫襯引伏 你點睇?

黃店告急 求幫襯引伏 你點睇?

由上年暴力遊行開始,黃絲就積極響應「三罷」,日日吵住要攬炒,仲搞埋咩黃色經濟圈。呢排新冠肺炎襲擊香港,將大量市民「趕」返屋企,令香港經濟雪上加霜,當中飲食行業算係首當其衝,好多食肆就嚟捱唔住要執笠。本身以為黃絲會好好珍惜今次機會,一償罷工、罷市嘅心願,點知有人喺網上狂出po話黃店告急,搵人幫襯救命喎!咦?說好的「三罷」呢?不過喺呢個時候叫人幫襯,睇怕都好想一齊瀨嘢生肺炎,都算各位對攬炒情有獨鍾!

無懼打壓 繼續發聲 歡迎到 Apple/Google play store 下載 「點新聞」app 或直接進入點新聞網站瀏覽最新最準的新聞資訊:
www.dotdotnews.com

使用其他社交媒體訂閱點新聞
YouTube: youtube.com/c/dotdotnews點新聞
Telegram: t.me/dotdotnews
Instagram: instagram.com/dotdotnews

發佈留言

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!