星期四 , 9 7 月 2020
首頁 / 港聞 / 「立場哥哥」爆婚外情 偷食女「手足」

「立場哥哥」爆婚外情 偷食女「手足」

人稱「立場哥哥」的立場新聞記者林彥邦,被爆搞婚外情!一名自稱係「小三」嘅女暴徒,噚日喺情人節出Post贈慶,話林彥邦利用同情心喺她最不堪同脆弱嘅時候介入其生活,呢段不正常嘅關係持續咗兩個幾月,男方目的達到後想草草了結段關係。「小三」又踢爆林生有前科、唔係第一次偷食,其帖文指「相信你經歷過今次咁大教訓,遇上我呢個可以為愛情發狂嘅人,希望你負番責任地檢討下自己!」「小三」稱,林彥邦有野心想選出年嘅立法會議員,但她就好懷疑林生嘅人品,話即使佢辦事能力幾好,但佢本身個底差,暗地裡做咁多陰質嘢去建立一段唔見得光嘅關係嘅人,就起碼一定好極有限。

「小三」又稱,「我唔係要你全家得到報應,我只係覺得相信你嘅人,同埋作為你嘅伴侶甚至仔女,喺冇得選擇嘅環境下,實屬係佢哋嘅悲哀」。

無懼打壓 繼續發聲 歡迎到 Apple/Google play store 下載 「點新聞」app 或直接進入點新聞網站瀏覽最新最準的新聞資訊:
www.dotdotnews.com

使用其他社交媒體訂閱點新聞
YouTube: youtube.com/c/dotdotnews點新聞
Telegram: t.me/dotdotnews
Instagram: instagram.com/dotdotnews

發佈留言

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!