星期五 , 14 8 月 2020
首頁 / 點揀 / 泛暴基金超好賺 「醫員陣線」再出招掠水 你點睇?

泛暴基金超好賺 「醫員陣線」再出招掠水 你點睇?

泛暴派最愛藉「抗爭」之名設立掠水基金,最近以煽動罷工「響朵」的「醫管局員工陣線」又有樣學樣,該組識報稱已有逾2.2萬會員,以每人$300年費計,僅會費就有670 萬元!但佢哋上周六又召開記招,宣佈成立「武漢肺炎防疫抗爭基金」,話要為參予罷工成員提供支援,想當然發起眾籌是常識吧,咁就又有名目掠多一筆啦!據了解,其他煽暴派工會見到「醫員陣線」賺得盤滿缽滿,亦蠢蠢欲動計劃發起所謂「工業行動」及「眾籌」齊齊掠水。

無懼打壓 繼續發聲 歡迎到 Apple/Google play store 下載 「點新聞」app 或直接進入點新聞網站瀏覽最新最準的新聞資訊:
www.dotdotnews.com

使用其他社交媒體訂閱點新聞
YouTube: youtube.com/c/dotdotnews點新聞
Telegram: t.me/dotdotnews
Instagram: instagram.com/dotdotnews

發佈留言

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!