星期一 , 28 9 月 2020
首頁 / 港聞 / 「黃店」渣哥搞政治噱頭 玩「封關」查身份證

「黃店」渣哥搞政治噱頭 玩「封關」查身份證

在黑暴肆虐期間瘋狂食人血饅頭的黃店「渣哥 一九九六」,喺近排新型肺炎陰霾下,又有新搞作,乘機大發國難財!「渣哥」於九龍灣開設的「大渣哥茶記」將於周六試業,為吸客就大搞政治噱頭,前日喺fb發表「封關聲明」,話迫於無奈下,唯有「自行封關」,試業日開始只接待本地香港人,進店前除紅外線感應器探熱之外,客人要出示香港身分證,又話明店員有絕對權力,拒絕招待任何人士。「渣哥」話係非常時期,唯有非常方法處理,寧願俾你話兩句,甚至乎你嫌麻煩唔嚟喎!講就係咁講,真係唔在乎?今日就推出「鼠年開運懷舊利是」及「幸運大獎」,仲「hastag」標註:「風雨不改」;「明天早上7點見」㖭。

無懼打壓 繼續發聲 歡迎到 Apple/Google play store 下載 「點新聞」app 或直接進入點新聞網站瀏覽最新最準的新聞資訊:
www.dotdotnews.com

使用其他社交媒體訂閱點新聞
YouTube: youtube.com/c/dotdotnews點新聞
Telegram: t.me/dotdotnews
Instagram: instagram.com/dotdotnews

發佈留言

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!