星期日 , 12 7 月 2020
首頁 / 點播 / 就算演戲都投入啲啦 咁光明正大做假 唔贏就怪

就算演戲都投入啲啦 咁光明正大做假 唔贏就怪

近日,蔡英文在台灣大選中勝出,不過網上流傳一條影片,疑似有工作人員在數票時明顯做假,唸到其他候選人號碼就扮聽唔到,而3號蔡英文嘅票數就無限loop,嚴重影響選舉公平公正。網民留言道:「咁樣梗係贏啦」、「面皮幾厚先可以唱假票?」、「做假可唔可以專業啲?」、「香港人醒吓啦,別再被利用」。

無懼打壓 繼續發聲 歡迎到 Apple/Google play store 下載 「點新聞」app 或直接進入點新聞網站瀏覽最新最準的新聞資訊:

www.dotdotnews.com

使用其他社交媒體訂閱點新聞

YouTube: youtube.com/c/dotdotnews點新聞

Telegram: t.me/dotdotnews

Instagram: instagram.com/dotdotnews

發佈留言

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!