星期六 , 23 1 月 2021
首頁 / 港聞 / 又話為民服務? 大埔泛暴區議員開Po鬧街坊

又話為民服務? 大埔泛暴區議員開Po鬧街坊

泛暴派大埔區議員姚躍生喺選舉嗰陣就口口聲聲講會為民眾服務,不過當選之後,居民叫佢做事,佢就會話要申報選舉經費好忙、仲未上任所以好多嘢做唔到,仲要惱羞成怒喺facebook發老脾。

12月31日,姚躍生就以「文長.負能量.得罪選民.慎入」為題發帖,好委屈好大嘅篇幅發洩自己對街坊嘅不滿,並一口氣講出1,000字嘅「理由」,又列舉37日入面佢做咗乜嘢,比如要做晒所有一份非常「複雜」嘅選舉開支申報文件云云。有網民就留言叫姚躍生做實事,「而(�)家講咩都冇用,希望你用你區議會嘅能力做實事出嚟證明選你嘅選民冇選錯你,唔辜負佢地(哋)嘅期望」。

無懼打壓 繼續發聲 歡迎到 Apple/Google play store 下載 「點新聞」app 或直接進入點新聞網站瀏覽最新最準的新聞資訊:
www.dotdotnews.com

使用其他社交媒體訂閱點新聞
YouTube: youtube.com/c/dotdotnews點新聞
Telegram: t.me/dotdotnews
Instagram: instagram.com/dotdotnews

發佈留言

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!