星期一 , 28 9 月 2020
首頁 / 焦點 / 梁家傑歪曲事實 文宣由謊言堆砌

梁家傑歪曲事實 文宣由謊言堆砌

公民黨主席梁家傑為煽動仇恨,竟然用心險惡地選取特定角度的相片來歪曲事實。佢抹黑警察,話警察令對面穿著聖誕紅裙的小女孩感到恐懼,但事實係呢班小朋友喺度好開心咁同警察合影。梁家傑完全係亂作故仔,可見煽暴派的文宣有幾不可信,完全係由謊言堆砌而成。

無懼打壓 繼續發聲 歡迎到 Apple/Google play store 下載 「點新聞」app 或直接進入點新聞網站瀏覽最新最準的新聞資訊:

www.dotdotnews.com

使用其他社交媒體訂閱點新聞

YouTube: youtube.com/c/dotdotnews點新聞

Telegram: t.me/dotdotnews

Instagram: instagram.com/dotdotnews

發佈留言

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!