星期六 , 31 10 月 2020
首頁 / 點揀 / 區諾軒范國威失議席 網民嗌「回水」你點睇?

區諾軒范國威失議席 網民嗌「回水」你點睇?

終審法院昨(17日)拒絕向議會陣線區諾軒和新民主同盟范國威,就選舉呈請批出上訴許可,兩人即時失去立法會議席。有網民即時「有請小鳳姐」,熱烈地彈琴熱烈地唱,慶祝一番!有人留言話「因果報應時候到了必報,白拿納稅人的錢做違心之事,相信這世上公義永在」,而最多人就係嗌「回水」,問佢哋「份糧幾時嘔返出嚟哩?」、「還錢呀,你都唔係立法會議員, 你冇光環!」。有網民就真心忠告:「趁機好好檢討一下自已啦,做埋咁多傷天害理嘅嘢!」

無懼打壓 繼續發聲 歡迎到 Apple/Google play store 下載 「點新聞」app 或直接進入點新聞網站瀏覽最新最準的新聞資訊:
www.dotdotnews.com

使用其他社交媒體訂閱點新聞
YouTube: youtube.com/c/dotdotnews點新聞
Telegram: t.me/dotdotnews
Instagram: instagram.com/dotdotnews

發佈留言

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!