星期六 , 23 1 月 2021
首頁 / 點播 / 蒙面黑衣人大鬧疑似警員婚宴 假借民主口號煽暴亂港

蒙面黑衣人大鬧疑似警員婚宴 假借民主口號煽暴亂港

昨晚(25日),有一批蒙面黑衣人聚集在科學館道的唯港薈酒店 (Hotel Icon),大鬧疑似於此擺酒的警員婚宴。呢啲暴徒大聲爆粗叫囂,並用強光照射騷擾,現場一片混亂。網民留言道:「香港人嘅質素越來越低」、「係唔係警察婚禮都應該要尊重他人」、「呢啲行為仲撐,仲講乜嘢良知」。

無懼打壓 繼續發聲 歡迎到 Apple/Google play store 下載 「點新聞」app 或直接進入點新聞網站瀏覽最新最準的新聞資訊:

www.dotdotnews.com

使用其他社交媒體訂閱點新聞

YouTube: youtube.com/c/dotdotnews點新聞

Telegram: t.me/dotdotnews

Instagram: instagram.com/dotdotnews

發佈留言

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!