星期三 , 30 9 月 2020
首頁 / 點生活 / 快餐店職工廚房泡泡浴 同事大笑圍觀

快餐店職工廚房泡泡浴 同事大笑圍觀

美國知名連鎖快餐店Wendy’s爆出有員工赤裸上身,跳入廚房水槽浸泡泡浴。一旁的同事仲大笑圍觀,唔單止影低落嚟,仲要對方洗胳肋底同腳趾添!拍片的女子甚至問該男子感覺如何,而佢話「溫度啱啱好,仲好暖」。

曝光短片的網友乃短片主角的高中同學,當時佢响Snapchat中看到此影片,震驚之餘,決定公開此影片,佢認為公眾需要有「知情權」。

據悉,Wendy’s隨即把片中跳進水槽的男員工開除,其他職員卻置身事外。網友砲轟:「所有員工都應該被解僱吧,餐廳也該停業檢疫」、「呢件事必須嚴正處理,仲要叫衛生部門把好關」、「佢地傻嘅?除著浸浴嘅人,其他拍片員工都顛咗?」云云。

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!