星期四 , 3 12 月 2020
首頁 / 焦點 / 「麗兵」爭護主 辱異見顯「霸權」

「麗兵」爭護主 辱異見顯「霸權」

已經報名參加立法會九龍西補選嘅劉小麗,喺一眾反對派大佬發功之下,已經晉身做刀槍不入嘅「宇宙唯一民主派」,邊個夠膽講佢壞話,都會俾佢班「護法」打到落十八層地獄咁滯,就連自己友都無情講。好似親反對派網媒《852郵報》創辦人游清源,日前就攞咗佢跑步條宣傳片嚟品評一下,話佢無跑開步就唔好話自己跑開,質疑佢唔老實,即刻俾一班劉小麗盲粉起勢鬧係「鬼」、有乜居心諸如此類。所以話,一旦俾劉小麗呢啲人當選到,凡有反對派意見一律打為「收咗錢」嘅「鬼」,「民主獨裁」嘅情況只會越來越嚴重。

現已報名或公開宣布參加九西補選的人士還有:陳凱欣、馮檢基、中出羊子、陳國強。

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!